Redigere et nettsted med Sitecake CMS

Jeg begynte å verifisere serveren ved å sette et par statiske HTML-er på plass. Så la jeg merke til at Google vil at du skal holde disse filene på plass. Jeg ønsket ikke å beholde de statiske HTML-ene, så jeg vil bytte til en alternativ verifiseringsmekanisme, og inkluderer metataggene på hjemmesiden.

Dessverre, når nettstedet ditt er bekreftet, ser du aldri ut til å kunne bytte til en alternativ bekreftelsesmåte. Jeg prøvde å fjerne HTML-sidene. Ikke noe hell. Google anser fortsatt at nettstedet er 'verifisert'.

Vet noen hvordan du kan angre dette? Alt jeg vil gjøre er å bytte til metataggbasert metode for verifisering av nettstedseierskap.

  • Ikke sikker på at du kan bekrefte på nytt. Bare gå til siden din, under rullegardinmenyen "Administrer nettsted", og velg "Slett nettsted". Du bør kunne legge til nettstedet på nytt ved hjelp av den alternative bekreftelsen.
  • Jeg prøvde dette: support.google.com/webmasters/bin/…, men "Bekreftet" -linken de snakker om er ikke der.
  • Det hjelper forresten ikke å slette nettstedet og legge det til igjen. Det husket at det verifiserte nettstedet tidligere. :(
  • 3 Klikk på "Manage Site" -> "Add Remove Owners" -> "Unverify" helt til høyre for brukernavnet ditt. Bare testet dette med et av domenene mine. Etter dette var jeg i stand til å legge til nettstedet mitt på nytt og tilbød å bekrefte det på nytt.
  • Hvis du bruker WordPress CMS, kan du bruke plugin-navnet "Google verification".

Bare for å være sikker på at jeg kan lukke dette spørsmålet, hadde jscott rett:

Klikk på "Manage Site" -> "Add Remove Owners" -> "Unverify" helt til høyre for brukernavnet ditt. Bare testet dette med et av domenene mine. Etter dette klarte jeg å legge til nettstedet mitt på nytt og tilbød å bekrefte det på nytt.

fungert for deg: Charles Robertson | Ønsker du å kontakte oss?

nyttig informasjon